Sesongen rett rundt hjørnet i Kragerø

VÅRSOL: Sesongåpning på Kragerø Golfpark er rett rundt hjørnet (Foto: All Over Press).

Storslåtte Kragerø Golfpark begynner gradvis sesongåpning til helgen.

Vårsola er i ferd med å fjerne de siste restene fra vinteren. Til helgen starter gradvis sesongåpning på Kragerø Golfpark på Stabbestad i Telemark. Det melder Kragerø Blad Vestmar torsdag. 

Lørdag åpner korthullsbanen, treningsfeltet og puttinggreenen, mens hovedbanen åpner en gang i neste uke, dersom været tillater det.

- I området rundt klubbhuset er banene snøfrie og fine. Med det er fortsatt en del snø på mange hull lenger ute på banen, sier headgreenkeeper Dan Jürgens i avisens sportssider.

Opprinnelig baneåpning var satt til 9. april, men ruskevær i forrige uke utsatte baneåpningen en ukes tid. For mer informasjon, besøk klubbens hjemmeside


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.