Sesongstart for Titleist Region Tour

SESONGSTART: Flere av de norske tourene slår i gang denne måneden (Foto: Flickr/Audiotribe).

Denne måneden går startskuddet for flere av de norske tourene. Lørdag var det duket for sesongstart for det nye konseptet Titleist Region Tour på Sola og Drøbak GK.

Titleist Region Tour er et nytt nivå for de nest beste juniorene i Norge, ikke til forveksling med Titleist Tour (tidligere A-tour). Spillerne vil her få god matching på sitt nivå før de tar steget opp til Titleist Tour. Touren arrangeres i samarbeid med Norges Golfforbund og golfklubbene, og er rettet mot hutter og jenter i alderen 11-19 år. Titleist Region Tour spilles i to klasser med inntil 24 jenter og inntil 54 gutter.

I sesongstarten på Sola og Drøbak GK leder henholdsvis William Bertram (Sola GK, + 3) og Christoffer Jahren (Moss & Rygge GK, - 2) etter første runde.

Det vil ikke bli arrangert like mange turneringer i Titleist Region Tour som i gamle B-tour. Hensikten er et høyere nivå i turneringene gjennom bedre rammer og fulle startfelt. 

Flere av de norske tourene slår i gang i mai. 14. mai er det sesongstart for Titleist Tour på Fana Golfklubb, og 8. mai går årets første Norgescup av stabelen på Solastranden. Norgescup er det øverste turneringsnivået i Norge for mannlige og kvinnelige elitespillere.

 

Livescore Drøbak

Livescore Sola

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.