Sesongstart i Vestfold

SESONGSTART: Banene i Vestfold er i ferd med å åpne. Søndag er det sesongstart på Borre Golfbane (Foto: Borre GK).

Det er klart for en ny golfsesong i Vestfold. Palmesøndag åpner Borre og Sandefjord sine golfbaner. 15. april åpner Vestfold GK og tirsdag åpner Nøtterøy.

De siste restene fra vinteren er i ferd med å forsvinne, og nå er det duket for ny golfsesong også i Vestfold. Søndag 17. april åpner Borre Golfklubb med 27. hull. 

- Det vil være sommergreener og gresstees og flotte vårforhold, sier Thomas Pedersen ved Borre Golfbane.

Drivingrangen åpner i dag, 13. april. 

Borre Golfbane ligger to kilometer syd for Horten, like ved det idylliske Borrevannet. Medlemmer fra Larvik- og Vestfold Golfklubb spiller gratis på hverandres baner, etter at de tre klubbene inngikk greenfee-samarbeid for 2011. 

Også Sandefjord Golfbane vil være klar for spill fra og med palmesøndag. Her er det foreløpig usikkert om det blir 9, 12 eller 18 hull, men det er ventet at hele banen vil være åpen til skjærtorsdag.

Øvrige åpne baner i Vestfold er Solum, Tjøme og Larvik (korthullsbanen). På Re Golfklubb er det for øyeblikket kun drivingrangen som er åpen


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.