Setter pris på Ernie Els

Sammen med sin kone forsøker Ernie Els å skaffe 20 millioner pund til et senter for autistiske barn. Foto: All Over Press

Ernie Els blir satt pris på av amerikanske golfskribenter.

Årsaken er den tidligere verdensenerens arbeid med veldedighet gjennom mange år. Els har sin egen organsisasjon i Sør-Afrika, og sammen med sin kone forsøker han å skaffe 20 millioner pund - penger som skal gå til å bygge et senter for autistiske barn i Florida. Els' sjuårige sønn Ben fikk den samme diagnosen i 2006.
Senteret vil bli det første i sitt slag, og et senter som kombinerer utdannelse, terapi og forskning for barn over hele verden. For dette arbeidet blir altså Els hedret under de amerikanske golfskribentenes årlige middag i Augusta 7. april.
- Det som utgjør en mann, er ikke hva han tar i livet, men hva han gir tilbake, har Els selv sagt. I en uttalelse nylig sa Els at oddsen for å vinne US Open to ganger, slik han har gjort, er en til 1,2 milliarder. Oddsen for å få diagnosen autisme, er en til 110.
Kilde: BBC.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.