Siddisene seiret på hjemmebane

I FORM: Marthe Wold (bildet) og Petter Mikalsen sesongåpnet med seier på Sola GK. (Foto: Jan Dahl)

Marthe Wold og Petter Mikalsen dro i land seierne i jente- og gutteklassen i årets første Titleist Tour-turnering på Sola Golfklubb.

Det ble en spennende start på årets Titleist Tour-sesong, der det ble seier med bare to slags margin i både jente- og gutteklassen på Sola GK. Til slutt var det de to formsterke Stavanger-spillerne Marthe Wold og Petter Mikalsen som klatret helt til topps.

 

Wold startet året med å gå helt til kvartfinalen i det franske åpne mesterskapet, og var også en av juniorjentene som holdt ut lengst i dameturneringen Helen Holm Scottish Open forrige uke. Med scorer på 74, 72 og 74 slag endte hun fire over par sammenlagt, foran vinneren av forrige ukes Norgescup-vinner Stine Pettersen (Moss & Rygge GK). Maria Tønnessen(Grimstad GK) og Mariell Bruun (Larvik GK) delte tredjeplassen på +8. Wold ledet turneringen før søndagens tredje og avsluttende runde, og seilet i fra resten av feltet da hun gikk de første ni på tre under par. Med seks over par på de syv første hullene på back nine ble det imidlertid spennende, men med par-birdie-avslutning var seieren sikret.

 

Også Petter Mikalsen ledet sin klasse før den avsluttende runden, og rodde seieren i land med solid spill dagen gjennom. Med en birdie, to bogeys og 15 par sørget han for at hans sesong hjemme i Norge starter like bra som det hans internasjonale sesong har gjort - i det franske åpne mesterskapet i April ble han kun slått av en annen vestlending, Vetle Marøy i finalen. 

 

Mikalsen endte denne uken på to over par sammenlagt, to foran Lars Mjeldheim Sandvol (Fana GK), og fire foran Andreas Halvorsen (Larvik GK).

 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.