Sikret sin første PGA-triumf med mirakelputt

Sikret sin første PGA-triumf med mirakelputt

Jon Rahm sikret seieren med en magisk avslutning på Torrey Pines. Spanjolen slo knock-out på konkurrentene med en utrolig eagleputt på den 18. greenen.

 

Det var mye snakk om de nye ungguttene før sisterunden på Torrey Pines. Men Jon Rahm var ikke blant tittelkandidatene da ekspertene kom med sine tips før siste turneringsdag.

Spanjolen, som stod uten seier på PGA-touren, klinte til med en innspurt det luktet svidd av. Da den sympatiske 22-åringen satte en eagleputt på det 13. hullet begynte man å ane at dette kunne være Rahms dag. 

På det avsluttende par 5-hullet var Rahm på greenen etter to slag, nærmere bestemt i fringen i bakkant. Det var bare om å gjøre å få den vanskelige, lynraske nedoverputten så nærme hullet som mulig, så ville seieren være sikret. Men spanjolen synes tydeligvis det var like greit å sette den umulige putten rett i koppen!

 

Going to Augusta

Med sin offensive spillestil avsluttet Rahm med en 65-runde, han brukte kun 30 slag på de siste ni. Rahm er den yngste som noen gang har vunnet turneringen på Torrey Pines, og klatrer opp til sjetteplass på FedEx-rankingen. Og selvsagt sikret han seg en plass i startfeltet til Masters på Augusta i april.

 

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.