Simpson jager dobbelseier

DOLLARKONGEN: Webb Simpson kan feste grepet om pengetittelen på PGA-touren denne helgen. (Foto: All Over Press)

Michael Thompson leder McGladrey Classic før siste runde, men det er mannen to slag bak de fleste øynene er rettet mot.

Webb Simpson jager nemlig pengetittelen på PGA-touren, og med 5 768 243 (ca. 32 millioner kroner) innspilte dollar så langt i år er han på andreplass, snaue 70 000 dollar bak Luke Donald som ikke spiller helgens turnering.

Dermed er dette en gylden mulighet for Simpson å passere engelskmannen, som på sin side forsøker å bli den første noensinne til å vinne pengelistene på Europatouren og PGA-touren i en og samme sesong.

En seier for Simpson vil også gjøre ham til favoritt til utmerkelsen PGA Tour Player of the Year. Luke Donald sin kone er ventet barn neste uke, men han har likevel bestemt seg for at Simpson ikke skal vinne pengetittelen på walkover. Begge står på deltagerlisten til Children's Miracle Network Hospitals Classic 20.-23. oktober.

Med 13 under par totalt er det rookie Michael Thompson som leder helgens turnering på Sea Island i Georigia, mens et annet ukjent navn - Billy Horschel jager ham slaget bak. Ingen av dem har vunnet på PGA-touren før. 

 

Høydepunkter


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.