SimsalaKim

I KANONFORM: Ingen må avskrive Anthony Kim selv om han skulle havne i skogen etter utslagene. Han er fire under par etter første dag av Masters. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Hva skjer når Anthony Kim temmer driveren sin?

Anthony Kim gikk til topps i sist helgs Shell Houston Open, og det etter at han bare traff 41 prosent av fairwayene i løpet av turneringen.
Torsdag var han i gang på Augusta National, og han imponerte ingen ut fra tee. Drive etter drive havnet langt utenfor den sagnomsuste golfbanens allfarvei, men Anthony Kim fant likevel en måte å gjøre klare bogeys om til birdies. Nesten som om han var Seve Ballesteros.
Kim ser ikke akkurat ut som den spanske legenden, men i repertoar står han ikke mye tilbake for den kreftopererte ballmagikeren.
Torsdag åpnet han med en runde på fire under par, bare to slag etter ledende Fred Couples, selv om den unge amerikaneren hadde enkelte slag som var 30-35 meter unna idealsporet.
- Forhåpentligvis kan jeg finne ut av driveren min, sa Kim til pressen etterpå. Kim spiller for øvrig med en skade i tommelen som vil kreve operasjonen etter hvert, men ikke nå.
Definitivt ikke nå.
For nå syder han av selvtillit, selv om han altså ikke helt får det til ut fra tee. Han traff likevel 12 av 18 greener på sin førsterunde, og brukte bare 27 putter.
- Man må bare være tålmodig, mener Kim selv.
Hvis han klarer å være det, kan han fort bli den andre spilleren etter Phil Mickelson i 2006 til å vinne den grønne jakken uken etter en seier på PGA-touren.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.