Singher ikke på siste verset

I FORM IGJEN: Vijay Singh har bra heng på teten etter to runder av Honda Classic.

Den som trodde Vijay Singh var ferdig, må tro om igjen.

47 år gamle Vijay Singh har vunnet mer enn de fleste på PGA-touren. Mange av seirene hans har også kommet etter at han fylte 40.
Denne uken deltar han i Honda Classic, sammen med blant andre Henrik Bjørnstad, og Singh har posisjonert seg på en flott tredjeplass før de avsluttende to rundene. Han begynte med en 67-runde, og fulgte opp med 66 slag fredag.
Det betyr at han bare er ett slag bak teten.
Og nå er også kne- og ryggplagene hans også historie, smertene som i det store og hele ødela 2009-sesongen hans. Singh vant FedExCup i 2008, men ble ikke engang blant de tre beste i fjor - for første gang siden 1992. Singh, som på et tidspunkt detroniserte selveste Tiger Woods på golfrankingen, er nå ranket som nummer 35 i verden, men det har han tenkt til å gjøre noe med.
- Hvis du spiller bra, så tar rankingen seg av seg selv, sier han.
Og han føler seg bedre enn på lenge.
- Jeg spilte veldig solid golf. Jeg har trent veldig hardt de siste to ukene, og fått mye ut av spillet mitt. Jeg ser et bra potensial ute på banen. Jeg driver bra, jeg putter bra igjen. Forhåpentligvis kan jeg holde det gående, sier Singh.
Camillo Villegas og Anthony Kim leder Honda Classic etter 36 spilte hull. De er åtte slag under par. Henrik Bjørnstad ligger på en delt 14. plass, seks slag bak.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.