Siste glefs fra Tiger?

MÅ SCORE LAVT: Tiger Woods er avhengig av en knallsterk finish på BMW Championship for å komme med til den siste turneringen i FedEx-sluttspillet. (Foto: Jamie Squire, Getty Images)

Søndagens runde kan bli den siste for Tiger Woods på PGA-touren i år.

Tiger Woods gikk på tre under par lørdag, men det var ikke nok til å klatre mer enn 18 plasser på resultatlisten. Han er nummer 22 med åtte slag opp til teten før den siste runden, og han trenger å gå minst seks under par søndag for å bli blant de fem beste. Klarer han ikke det, er han ikke kvalifisert til The Tour Championship - FedEx-sluttspillets finaleturnering i Atlanta.

Det betyr samtidig at søndagens runde kan bli den siste vi får se av Tiger på PGA-touren denne sesongen. Han skal spille Ryder Cup, selvfølgelig, han skal delta i World Golf Championships-HSBC Champions i Shanghai i november, og så skal han delta i en turnering i Australia. Utover det er ingen flere turneringer spikret for verdenseneren.

- Det ser ut til at jeg må gå 61 eller 62, sa Woods etter sin 68-runde lørdag. Han tenkte på hva han må skyte for å vinne hele turneringen.

Tiger gir med andre ord ikke opp.

Tiger er midt i en omlegging av svingen sin, noe som ikke er en ideell kombinasjon når det blir liten tid til trening. Så liten tid blir det, faktisk, at han fredag kveld tørrtrente på svingen sin på soverommet.

- Det er ingen som stikker av med turneringen. Greenene er ikke gode nok for å gjøre det. Så vi får se hva som skjer.

Tiger spiller for øvrig med Phil Mickelson på den siste runden. Begge er på even par etter tre runder, åtte slag etter ledende Ryan Moore.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.