Siste stikk til Stricker

FORSVARTE TITTELEN: Steve Stricker vant John Deere Classic også i år. (FOTO: Getty Images)

Steve Stricker vant John Deere Classic for andre året på rad, mens Henrik Bjørnstad kan være fornøyd med fire runder under par. 

Stricker åpnet med en 60-runde, og normalt sett ville det vært soleklart best. Hadde det ikke vært for Paul Goydos som klinket til med 59 slag, ville det også vært det. De to fulgte hverandre på alle rundene, og lå i teten hele veien. Goydos kunne tatt hjem seieren, men 62-runden til Stricker på tredje dag av turneringen sørget for at han hadde en god ledelse. Dagens 70-runde, ett slag under par, holdt til seier selv om Goydos spilte fem under par. Og selv om Goydos ikke vant, fikk han en billett til neste helgs the Open. 

 

Ny rekord

Stricker satte rekord for turneringen med 26 slag under par. Seieren gjør at Stricker kan spe på kontoen med rundt 700 000 dollar, og han gjør også et hopp på pengelisten. Samtidig hoppet han til andreplass på FedExCup-lista. Stricker er nummer fire på verdensrankingen. 

Henrik Bjørnstad spilte alle rundene i John Deere Classic under par, og endte til slutt på 39.-plass, ni slag under par. Sisterunden på 70 slag ble den dårligste av alle fire rundene, men 69-68-68-70 lar seg høre. Plasseringen gir Bjørnstad omlag 15 000 dollar, uten at han klatrer så mye på pengelisten av den grunn. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.