Siste! Tutta legger seg langflat

Siste! Tutta legger seg langflat

Nå angrer Suzann Pettersen på søndagens oppførsel. (Foto: Getty Images)

Søndag stod Suzann Pettersen hardnakket på sitt og sa hun ikke hadde gjort noe galt. Nå beklager hun på Instagram. Her er innlegget i sin helhet.

Bakgrunn: Kritikken hagler mot Tutta etter regelkontrovers

 

Tutta skriver på Instagram:

«Jeg har aldri følt meg mer sønderknust og trist over hva som skjedde på hull 17 i Solheim Cup søndag. Jeg er lei meg for at jeg ikke tenkte på det større bildet, midt i kampens og konkurransens hete. 

Jeg forsøkte mitt hardeste for laget mitt, og tenkte mer på den ene matchen og poenget som kunne vinnes, fremfor god sportsånd og golfsporten som helhet. Jeg føler jeg har skuffet laget mitt, og jeg beklager.

Til det amerikanske laget: Dere har en stor leder i Juli (Inkster journ. anm.), som jeg alltid har sett opp til og respekterer så mye. I vissthet om at jeg måtte gjøre opp for meg, hadde jeg en prat med henne ansikt til ansikt denne morgenen før jeg forlot Tyskland, for å fortelle hva jeg virkelig føler om dette. Jeg ønsket å fortelle henne at jeg beklager.

Jeg håper det amerikanske laget med tiden vil tilgi meg, og vet at jeg har lært en verdifull lekse om hva som er virkelig viktig i denne fantastiske golfsporten, som har gitt meg så mye glede i livet.

Til fans av golf som så turneringen på TV, jeg beklager måten jeg opptrådte på. Jeg vet så mye bedre, og å være ambassadør for denne fantastiske sporten betyr mye for meg.

Solheim Cup har vært en enorm del av min karriere. Jeg ønsker jeg kunne endre søndagen av flere grunner. Dessverre kan jeg ikke det.

Denne uken ønsker jeg å fortsette mot nok en mulighet til å vinne Solheim Cup tilbake for Europa på riktig måte. Og jeg ønsker å jobbe hardt for å vinne tilbake deres tro på meg som en som spiller hardt, rettferdig og på riktig måte.»


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.