Sjekk den høydeforskjellen!

Sjekk den høydeforskjellen!

HØYDEFORSKJELL: Suzann Pettersen er med sine 173 centimeter en liten dverg i forhold til basket-legenden Yao Mings 229 centimeter. (Foto: Suzann Pettersen/Facebook)

 Hollywood-skuespillere, golf-legender og idrettsstjerner. Man kan trygt si at Suzann Pettersen og Caroline Martens sin golf-helg i Kina var utenom det vanlige.

Suzann Pettersen skippet ukens LPGA-turnering i Kina, og spilte i stedet Mission Hills World Pro-Am sammen med sin venninne og Ladies European Tour-spiller Caroline Martens.

 

Skal vi tro bildene som har blitt delt på sosiale medier denne helgen, kan man forstå hvorfor det var verdt å stå over en LPGA-turnering. Og kanskje drev Tutta litt rekruttering til fremtidige utgaver av Suzann Pro Challenge?

 

Se Tutta og Martens sine bilder fra den stjernespekkede turneringen under.

 

 

 

 

Nicole Kidman

 

 

Tutta og Caroline spilte på lag med Yao Ming, Ian Poulter og Nicole Kidman

 

 

Høydeforskjellen på Tutta og Yao Ming er intet mindre enn 56 centimeter!

 

 

 

 

 

Gary Player i det spøkefulle hjørnet

 

 

Skuespiller Morgan Freeman

 

 

Tutta med Freeman og Player

 

 

Kunstløper Evgeni Plushenko

 

 

AC Milan-trener og tidligere fotballspiller Clarence Seedorf

 

 

Darren Clarke


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.