Sjekk Tigers elite-startfelt

TOPPSPILLERE: Tiger Woods har sikret seg et imponerende startfelt i World Challenge i desember. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Tiger Woods' World Challenge i desember får et vanvittig startfelt.

US Open-vinner Graeme McDowell og USPGA-mester Martin Kaymer er bare to av kanonene som stiller til start i World Challenge - turneringen Tiger Woods er vertskap for - i begynnelsen av desember.

Woods har kunngjort 15 av de 17 spillerne han skal møte i turneringen som begynner 2. desember på Sherwood Golf Club, og som har en førstepremie på 1,2 millioner dollar.

Jim Furyk, som vant Tour Championship i september, er regjerende mester og er på plass. Den særdeles gode europeiske kvartetten Paul Casey, Luke Donald, Ian Poulter og Rory McIlroy kommer også til start. Det samme gjør Steve Stricker, Matt Kuchar, Hunter Mahan, Anthony Kim, Zach Johnson, Sean O'Hair, Dustin Johnson og Bubba Watson.

De to siste som skal være med, blir kunngjort 18. oktober.

Tiger Woods har vært verdensener siden 2005, men etter alle solemerker vil han miste den plasseringen enten til Lee Westwood eller Martin Kaymer i slutten av måneden - med mindre Tiger skulle kaste seg inn i en turnering i et forsøk på å beholde plassen. Men det er det ingen som tror at han gjør.

Tigers neste turnering er HSBC Champions i Shanghai i begynnelsen av november, før han skal forsvare sin tittel i Australian Masters fra 11.-14. november. Deretter blir det altså World Challenge i begynnelsen av desember.

Kilde: Reuters


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.