Skadecomeback for Woods neste uke

KLAR IGJEN: Tiger Woods spiller neste ukes Players Championship på Sawgrass (Foto: All Over Press).

Tiger Woods har ristet av seg kneskaden og er klar for The Players Championship på Sawgrass.

The Players 2011 markerer 10-årsjubileet fra Tiger Woods tok sin første og eneste seier så langt i turneringen. Dette vil bli hans første turnering siden han endte på en delt fjerdeplass i forrige måneds US Masters.

Woods har historisk sett levert noen middelmådige resultater på TPC Sawgrass-banen som ligger ved Ponte Vedra Beach i Florida, men har likevel stått for noen minneverdige øyeblikk på banen, slik som denne putten da han vant i 2001:

Under fjorårets utgave av turneringen måtte han trekke seg etter tre runder grunnet en nakkeskade. Dette er eneste gangen han ikke har fullført turneringen. På sine 13 andre opptredener her har han klart cuten alle gangene. Woods skulle i utgangspunktet delta i denne helgens Wells Fargo Championship på Quail Hollow, men måtte altså trekke seg med sin kneskade.

Sør-Afrikaneren Tim Clark er regjerende mester i The Players Championship.

 

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.