Skadene utbedret på Skjeberg

UVENTET BESØK: Råkjøring med golfbiler gjorde store skader på fire av hullene på Skjeberg GK. Nå er alt i orden igjen. (Arkivfoto)

Uvedkommende brøt seg inn på anlegget og råkjørte med golfbiler.

Fredag morgen ble banemannskapene på Skjeberg Golfklubb møtt av trist syn. I løpet av natten hadde ubudne gjester tatt seg inn på anlegget, brutt opp tre golfbiler og råkjørt på flere hullene. Skadene var omfattende, skrev Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jeg kan melde om at skadene nå er utbedret og banen igjen er i god stand. Hedligvis fikk tee og greener minimal medfart, opplyser daglig leder Nils-Jørgen Olsen til Norsk Golf noen dager senere.

På hull 7 var det skader på green og bunker. Hull 8 fikk tydelige skader på utslagssted og i fairway. Hull 11 hadde tydelige hjulspor på green og i bunker, mens utslagsstedet på hull 12 også var vandalisert.

At tre golfbiler er benyttet gjør naturlig nok at politiet regner med at det har vært flere personer involvert i skadeverket på golfbanen.

Politiet har sikret spor, og er meget interessert i eventuelle vitneobservasjoner fra stedet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.