Skadet Daffinrud ute i nesten to måneder

Skadet Daffinrud ute i nesten to måneder

Tonje Daffinrud måtte trekke seg fra en turnering forrige uke på grunn av smerter i håndleddet. Nå viser det seg at hun har pådratt seg en tretthetsskade.

I 2015 var Daffinrud satt ut av spill i fem måneder på grunn av en skade i håndleddet, men denne gangen skal det heldigvis dreie seg om en annen type skade. 

På Facebook-profilen sin skriver hun:

– MRI-bildene viste en stress-reaksjon i mitt venstre håndledd. Det er en annen skade enn sist, men heldigvis er doktorene positive med tanke på en rask friskmelding. Jeg kommer ikke til å slå fulle slag på omtrent seks uker, men jeg kan trene litt nærspill. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme tilbake så fort som mulig, skriver Daffinrud.

Heldigvis er det ikke noe tett program på Ladies European Tour i denne perioden. Hun kommer garantert til å gå glipp av Ladies European Thailand Championship første uken i juli, men deretter er ikke neste turnering før 27. juli.

Daffinrud har startet årets euroaptour-sesong med en 6.-plass, 44.-plass og en 49.-plass, og ligger på 26.-plass på tourens pengeliste med 14 200 innspilte euro. Det er bare 4000 euro unna fjorårets inntjening, da hun berget europatour-kortet med et nødskrik.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.