Skadet Kim ute av Players

AU, AU: Anthony Kim har slitt med tommelen sin i lengre tid. Nå spørs det om han ikke må under kniven. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Anthony Kim trakk seg tirsdag fra The Players Championship.

Årsaken er hans vonde tommel, som han har slitt med siden 2009. Tirsdag var smertene så vidt store at han valgte å stå over den prestisjetunge turneringen.
- Skaden har vært vel dokumentert den siste måneden, og jeg har gjort alt jeg kan for å spille med skaden, men det ble for mye i forrige uke, og den trenger å bli sett på nå, sa Kim tirsdag, ifølge pgatour.com.
Han er veldig skuffet over å gå glipp av Players.
- Men jeg er nødt til å høre på legene og følge deres anbefalinger, la han til.
Selv om han har slitt med skaden i lengre tid, har han likevel satt sammen en lang rekke imponerende resultater. Han vant Shell Houston Open, ble nummer tre i Masters og nummer seks i Quail Hollow Championship. Og det bare i løpet av de siste to månedene.
Nå spørs det om han ikke trenger en operasjon som vil holde han på sidelinjen i 2-3 måneder.
Kim er for tiden ranket som verdens 11. beste spiller. Han er den andre spilleren til å trekke seg fra Players. Fra før av er Steve Stricker ute med en vond skulder. Chad Collins kommer inn for Kim, mens Spencer Levin tar Strickers plass.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.