Skal vinne flere med toppfotball

På AaFKs hjemmekamper fra og med 9. mai bli vist en videosnutt for publikum og gitt en smakebit på hva golf egentlig er.

Aalesunds FK og Ålesund GK innleder nå et samarbeid for å aktivisere flere.

"Vi har registrert at det er økende innaktivitet i vårt samfunn og dette ønsker vi å gjøre noe med,"  skriver klubbene i en pressemelding.
De er kommet til at de i fellesskap ønsker å benytte det velsmurte apparatet og det store publikum som AaFK har til å presentere det som for mange vil være en ny idrett, golf. Derfor vil det på AaFKs hjemmekamper fra og med 9. mai bli vist en videosnutt for publikum og gitt en smakebit på hva golf egentlig er.
AaFKs hjemmepublikum vil bli invitert til å delta og en del vil motta gratis kurs i det som nå heter "Veien til golf", tidligere kjent som "Grønt kort".
På Solnør golfbane, den eneste 18-hullsbanen mellom Bergen og Trondheim, blir AaFK sponsor av hull nummer 12. Det er et såkalt par 3-hull med en lengde på 125 meter. Alle som i løpet av sesongen greier "hole-in-one" på dette hullet blir vinner 2 VIP-billetter til en av AaFKs hjemmekamper på Color Line Stadion.
Ålesund Golfklubb legger også tilrette for at AaFKs eliteseriespillere skal kunne spille golf, enten ved Moa Golfsenter eller Solnør Golfbane når de måtte ønske det. Det kan opplyses at flere av klubbens fotballspillere allerede er meget habile golfspillere.
Det er på det rene at golfsporten er i ferd med å bre seg til alle deler av Sunnmøre. Antallet registrerte golfspillere i klubbene på Sunnmøre teller nå over 2.500 og dette tallet er stigende. Stadig flere har oppdaget at golf er velegnet for alle aldersgrupper enten det dreier seg om konkurranse, hygge eller rekreasjon.
Antall medlemmer i ÅGK er nå med overtakelsen på Moa rundt 1.500 og med det er ÅGK blant de største idrettslagene i fylket.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.