Skarpe nyheter fra Callaway

RAZR FIT: De nye justerbare metalwoodene til Callaway er deres mest avanserte noensinne. (Foto: Callaway Golf)

Callaway har nylig lansert RAZR Fit driver og fairwaywood, som i følge dem selv er deres mest avanserte produkter noensinne.

Tekst: Christian Furu

 

Mange år med teknologisk utvikling kombinert med enkle justeringsmuligheter betyr en driver og fairwaywood som kan tilpasses de fleste.

 

Callaway har kalt sitt system for justeringer OptiFit. Man kan med enkle grep stille hodet nøytralt, åpent eller lukket. Skaft og grep roterer ikke, det er kun hodets vinkel som endres slik at man får et oppsett som passer både øyne og svingteknikk. Driveren har i tillegg to vekter i sålen som kan justeres for å endre ballbanen.

 

Callaway er ledende innen bransjen i utvikling av materialer og aerodynamiske former. RAZR Fit er laget med ‘Forged Composite’, et karbonmateriale som lar Callaway flytte vekt til de viktige stedene på køllen for å gjøre den tilgivende. De har selvsagt kølle- og ballhastighet i fokus slik som alle andre. Aerodynamisk hode for redusert luftmotstand og nytt materiale i slagflaten som gir høyere ballhastighet også på litt dårlige treff er Callaways våpen for å gi oss mer lengde på slagene.

 

RAZR Fit driver brukes allerede av Phil Mickelson, Ernie Els og Alvaro Quiros. Den kommer med 45.5 tommer langt Aldila RIP’d NV skaft og Golf Pride NDMC grep. Veiledende pris er 3.395,-.

 

RAZR Fit fairwaywood har kan også justeres til nøytral, åpen eller lukket. Den har tradisjonell fasong med litt kompakt hode. Veiledende pris er 1.995,- og den er tilgjengelig som 3W (15°) og 5W (18°).


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.