Skarpnord avsluttet sterkt

KLATRET: Marianne Skarpnord endte på 25. plass i Østerrike takket være en solid avslutning på runden. (Foto: All Over Press)

Stabilt spill gjennom tre runder ble belønnet med 25. plass for Marianne Skarpnord i UNIQA Ladies Golf Open søndag.

Sarpingen lå på 42. plass før søndagens tredjesrunde i Østerrike, men gjorde et byks opp resultatlisten med en avslutning på 71 slag, en under banens par. Etter å ha notert seg for to runder på par de to første dagene endte hun til slutt en under par for turneringen. 

Totalt ble det fire birdies og tre bogeys på runden, og Skarpnord har spesielt grunn til å være fornøyd med avslutningen på runden. Etter 14 spilte hull lå hun to over for runden, men med birdies på det 15, 17,- og 18. hullet fullførte hun på strålende vis.

Hun endte til slutt 11 slag bak vinneren, og inkasserte samtidig 2 250 euro, drøye 17 000 kroner. Solheim Cup-rookie Caroline Hedwall fra Sverige vant på 12 under par totalt, fire slag foran Caroline Afonso fra Frankrike. Melissa Reid, Linda Wessberg, Giulia Sergas og Kaisa Ruutila delte tredjeplassen ytterlige ett slag bak.

Seieren var Hedwalls tredje på damenes Europa Tour. Meget imponerende med tanke på at hun er kun 22 år gammel og også inne i sin første sesong på touren.

- Det har vært et helt utrolig år. Jeg prøver bare å nyte tiden og ha det gøy der ute. Jeg forsøker å kose meg, og det funker, sa hun etter seieren.

En som spesielt lot seg imponere av hennes avsluttende 64-runde var Frode Scheie.

- For en spiller Hedwall er. Klinker til med 64 i dag og vinner igjen på LET. Det vises at en suveren amatørkarriere kan flyttes raskt til proff. Dersom man dominerer stort som amatør er sjansen større for en vellykket proffovergang, skriver han på sin Twitter-profil.

 

Runde 1 og 2

 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.