Skarpnord lader opp hos Tutta

Skarpnord lader opp hos Tutta

Marianne Skarpnord, her sammen med Tutta før OL i Rio, er i gang med oppkjøringen til Q-School-finalen. (Foto: Getty Images)

Mandag starter Marianne Skarpnord jakten på LPGA Tour-kortet. Hun lader opp sammen med Suzann Pettersen på Tuttas hjemmebane, Bay Hill i Florida.

Q-School-finalen braker på Daytona Beach i Florida i 28. november. Der får de 20-25 beste spillerne etter seks runder LPGA-kortet.

Marianne Skarpnord, som har tilbragt store deler av sin proffkarriere på Ladies European Tour, skal nå gjøre et nytt forsøk på å lykkes på den andre siden av Atlanteren. 

Nå er sarpingen på plass i Florida, hvor hun prikker inn turneringsformen sammen med Suzann Pettersen.

– Jeg trener i Orlando sammen med Tutta før jeg drar videre til Daytona for å starte Q-Scool-uka, sier Skarpnord.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Suzann Pettersen fullførte nettopp sin LPGA-sesong med en 13. plass i sesongfinalen. Nå skal hun bruke «off season» til å gjøre justeringer. «For å oppsummere denne sesongen: Ikke fornøyd i det hele tatt. 2017-sesongen starter NÅ», skrev Tutta på sin Facebook-profil tidligere i uken.

– Den kommende uken for meg blir trening. Jeg har besøk av Marianne og Jon Karlsen, og planen er å ta turen innom Butch Harmon (Tuttas trener journ. anm.) i Las Vegas for å finpusse svingen, sier Tutta.

Selv om årets sesong var Tuttas svakeste på ti år, føler hun at formen har vært på vei tilbake de siste ukene.

– Jeg kjenner igjen den gode feelingen. Ting begynner å sitte. Det er en nydelig følelse, og jeg har ikke gledet meg til en ny sesong som jeg gjør nå, på veldig lenge. 2017 skal bli et meget interessant år, sier Tutta.

Les også: Skarpnord knuste alle i Florida - klar for finale 

For Marianne Skarpnord sin del har formen vært varierende de siste ukene før Q-School. Hun var knusende overlegen i andresteget av Q-School i slutten av oktober, der hun vant turneringen med fem slag - og endte nesten 30 slag foran Team Norway-kollegaene Tonje Daffinrud og Marita Engzelius. I hennes forrige turnering, Fatima Bunt Mubarak Ladies Open, misset hun imidlertid cuten.

Skarpnord deler 43. plassen på Ladies European Tours pengeliste og er sikret et fullt turneringsprogram der neste år, uavhengig av hvordan kvalifiseringen i USA skulle gå.

Les også: Team Norway-sjefen: Pilen peker mot USA 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.