Skarpnord og Nocera tapte åpningsmatchen

Skarpnord og Nocera tapte åpningsmatchen

(Foto: Getty Images)

Den første utgaven av The Queens, matchen mellom den australske, koreanske, japanske og europeiske dametouren er i gang. Marianne Skarpnord tapte første match.

Marianne Skarpnord har fått det ærefulle oppdraget å representere Europa i lagkonkurransen The Queens i Japan, sammen med profiler som Laura Davies, Melissa Reid, Gwladys Nocera, Catriona Matthew og Karine Icher.

I torsdagens innledende fourball-runde ble det dessverre tap for Skarpnord og hennes franske partner Gwladys Nocera mot sør-koreanerne Jung Min Lee og Min Sun Kim.

Sør-koreanerne var tre opp med seks hull igjen da europeerne lanserte et comeback. Matchen stod helt likt før det siste hullet. Da avsluttet sør-koreanerne med birdie, og påførte Skarpnord og Nocera et surt tap.

Etter første dag er det Japan som leder med 12 poeng totalt, etterfulgt av Korea med 7 poeng. Europa har fire, mens Australia står uten et eneste poeng.

Fredag spilles det foursome, før turneringen avsluttes med singelmatcher lørdag.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.