Skarpnord tapte igjen

Skarpnord tapte igjen

(Foto: Getty Images)

Den første utgaven av The Queens, matchen mellom den australske, koreanske, japanske og europeiske dametouren er i gang. Marianne Skarpnord har tapt sine to første matcher.

Marianne Skarpnord har fått det ærefulle oppdraget å representere Europa i lagkonkurransen The Queens i Japan, sammen med profiler som Laura Davies, Melissa Reid, Gwladys Nocera, Catriona Matthew og Karine Icher.

I torsdagens innledende fourball ble det dessverre tap for Skarpnord og hennes franske partner Gwladys Nocera mot sør-koreanerne Jung Min Lee og Min Sun Kim. Sør-koreanerne var tre opp med seks hull igjen da europeerne lanserte et comeback. Matchen stod helt likt før det siste hullet. Da avsluttet sør-koreanerne med birdie, og påførte Skarpnord og Nocera et surt tap.

Fredag var det duket for foursome mot Yoon Ji Cho og Jung Min Lee. I ball med det danske stjerneskuddet Emily Pedersen fikk det europeiske laget en god start. De ledet en opp etter halvspilt runde. Da satte koreanerne inn støtet og snudde matchen på back nine. De vant til slutt to opp.

Før siste dag er det Japan som leder overlegent med 22 poeng totalt, etterfulgt av Korea med 12 poeng. Europa har 8, mens Australia har ett fattig poeng  poeng.

Turneringen avsluttes med singelmatcher lørdag. Japan har i praksis allerede sikret seieren.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.