Skarpnord utslått

UTE: Marianne Skarpnord måtte finne storformen på sin andre runde av LPGA State Farm Classic. Det klarte hun ikke. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Marianne Skarpnord måtte igjen slite for å klare cuten. Det gikk ikke.


Marianne Skarpnord er ute av LPGA State Farm Classic i Springfield. Sarpsnorg-jenta var alene om å forsvare Norges ære i turneringen da Suzann Pettersen sto over grunnet skade, og var avhengig av en godrunde fredag for å klare cuten.

Det gikk dårlig. Torsdagens 75-runde ble fulgt opp med 76 slag fredag. Dermed var Marianne hele ni slag bak cutgrensen.

 

FRA TORSDAG:

Skarpnord forsvarer de norske fargene under denne ukens LPGA State Farm Classic, i og med at Suzann Pettersen er skadet. Men med mindre den sympatiske jenta fra Sarpsborg hever spillet sitt betraktelig fredag, går helgens spill uten norsk deltakelse.

Skarpnord lå på par etter 11 spilte hull, men det røynet på med tre bogeys mot slutten. Det skulle, med enkel deduksjon, tilsi tre slag over par. Det betyr at hun er på en delt 136. plass før runde nummer to.

Antakelig trenger hun en runde på fire-fem slag under par for å være i nærheten av å klare cuten. I ærlighetens navn har ikke Skarpnord vært i den type form så ofte i år.

Shanshan Feng leder etter en førsterunde på åtte under par. Juli Inkster og Na Yeon Choi deler andreplassen slaget bak, mens en kvintett bestående av Anna Nordqvist, Meena Lee, Song-Hee Kim, M.J Hur og Alena Sharp følger ytterligere et hakk etter.

P.S Juli Inkster satte seks birdies på rad mellom hull sju og 12.

P.P.S Tanya Dergal, som erstattet verdensener Jiyayi Shin (blindtarmoperasjon, red.anm) i startfeltet, åpnet med en runde på fire under par. Dergal er nykommer på LPGA-touren denne sesongen, og dette er hennes andre turnering.

Kilde: lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.