Skaugs beste collegeplassering

Skaugs beste collegeplassering

GOD PLASSERING: Nicoline Skaug falt på avslutningsrunden, men sikret likevel sin beste plassering som collegespiller. (Foto: Christian Døvle)

Årets bronsevinner fra norgesmesterskapet, Nicoline Skaug perset i denne ukens Alamo Invitational.

Førsteåringen for East Carolina avsluttet med en runde på to over par, 74 slag for å avslutte på delt 5. plass sammen med fem andre spillere i The Alamo Invitational tirsdag. Turneringen ble spilt over 54 hull på Briggs Ranch Golf Course i Texas.

Oslo-jenta startet tirsdagens finalerunde på delt andreplass, men klarte ikke å bevare sin plass på pallen. Femteplassen var likevel hennes beste resultat siden hun flyttet til USA etter sommeren.

Skaug var også best av ECU sine spillere, og hennes sluttscore på tre under par var den fjerde laveste turneringsscoren i ECUs historie, skriver universitetet på sine nettsider.

- Vi kjempet hardt i et tøft felt. Jeg var virkelig fornøyd med hvordan Nico spilte, men resten av laget var for ustabilt og det skadet oss. Men vi klarte å slå to av nasjonens 50 beste lag, inkludert Tennesse som var ranket som nummer 21 før denne uken, sa lagets trener Kevin Williams etter turneringen.

ECU endte på 9. plass av totalt 15 lag i lagkonkurransen. 

Nå er det eksamenstid i vente for Nicoline & co. Neste turnering er ikke før 10. februar, når UCF Challenge slår i gang i Sorrento, Florida.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.