- Det skjer med de beste

LANGE I MASKA: Steve Stricker og Tiger Woods hadde ingenting å stille opp med mot Lee Westwood og Luke Donald. (Foto: Getty Images)

Corey Pavin forklarer hvordan Tiger Woods og Steve Stricker kunne bli knust.

Tiger Woods måtte tåle et nytt bunnpunkt i sitt annus horribilis søndag. Sammen med Steve Stricker var han rett og slett sjanseløs i sin foursomekamp mot Lee Westwood og Luke Donald. Den engelske duoen vant hele 6&5, etter tidvis blendende spill.

Tapet var det største i Tigers karriere i matchplay-sammenheng.

Westwood og Donald var fire hull opp etter ni, før lørdagens spill måtte stanse på grunn av mørket. Men da de begynte igjen søndag, gjorde duoen kort prosess. Allerede på det tiende hullet senket Westwood en formidabel birdieputt, mens Stricker og Woods misset de sjansene de hadde.

Det forrige store tapet for Woods kom i President's Cup i 2007, da han tapte 5&4 for Vijay Singh og Stuart Appleby.

Seieren betyr at Westwood har slått Tiger i fem av seks kamper i Ryder Cup. Luke Donald, på sin side, har nå seks av seks mulige seire i foursome.

- Når du spiller mot Tiger, så virker det som om spillet ditt går opp et nivå eler to, sier Westwood - som også kan overta plassen som nummer én på verdensrankingen neste uke. En plass Tiger for øvrig har hatt i over fem år på rad nå.

- Han har et stort rykte. Det virker som om du går ut der med ingenting å tape. Og vi spilte bra. Monty ville at vi skulle gå ut der og få en sterk start, få fansen til å juble.

USAs kaptein Corey Pavin måtte pent finne seg i å se sin antatt beste duo bli utklasset.

- Det skjer med de beste, kommenterte han etterpå.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.