Skuffende avslutning for Halvorsen

FALT: Andreas Halvorsen spilte bunnsolid golf i Italia, men dessverre holdt det ikke helt inn. (Foto: Christian Døvle)

Etter stabilt spill i tre runder ble Andreas Halvorsen hardt straffet i avslutningsrunden av Italian International Under 16 Championship.

Med sin tredje strake runde på par i Italian International Under 16 Championship, startet Halvorsen den fjerde og avsluttende runden på delt andreplass, kun ett slag bak lederen Jack Hermeston fra England. Der var det dessverre stopp på det stabile spillet.

Halvorsen kom godt i gang med birdie allerede på det tredje hullet. Der sa det dessverre stopp. Med to dobbelbogeys og seks bogeys fra det 5. til det 16. hullet spilte Larviks-gutten seg ut av seierskampen. Med en birdie på det siste hullet spilte han seg inn til åtte over par sammenlagt, og delt 5. plass.

Hjemmebanespiller Guido Migliozzi vant turneringen, som den eneste spilleren i feltet under par (-1).

Også Oslo Golfklubbs Kristoffer Reitan klarte cuten i Italia. Hans avsluttende 79-runde inneholdt fem bogeys, en dobbel og en birdie, og tok ham til delt 31. plass.

 

- - - - - - 

Runde 2

Andreas Halvorsen er alene på andreplass i International Under 16 Championship i Italia.

Med sin andre strake runde på par (73) holder Larviks-gutten trykket oppe på Golf Club Biella Le Betulle utenfor Milano. Med fire birdies, to bogeys og en dobbelbogey har han nå to slag opp til lederen Jack Hermeston fra England. Hermestons andrerunde på fire under par var dagens laveste score. Han og Halvorsen er de eneste i feltet på par eller bedre. 

Halvorsen startet dagen på delt andreplass, men holder den nå alene etter at både Otto Vanhatalo og Bradley Moore falt tilbake. 

Kristoffer Reitan klatret 17 plasser opp til en delt 30. plass etter å ha gått tre over par. Han ligger nå ni over par sammenlagt. Tre slag bak ham klatret Daniel Øverås fra 64. til 53. plass. Ytterlige ett slag bak falt Jarand Ekeland Arnøy til 60. plass.

- - - - - -

 

Runde 1

Andreas Halvorsen er oppe på en delt andreplass etter åpningsrunden av Italian International Under 16 Championship i Italia.

Larviks-golferen er sammen med Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK), Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Daniel Øverås (Ålesund GK) på Golf Club Biella Le Betulle, en halvannen time vest for Milano i Italia. Med en åpningsrunde på par er Halvorsen oppe på en imponerende andreplass. Den deler han med Otto Vanhatalo (Finland) og Bradley Moore (England), ett slag bak hjemmebanelederen Michele Ortolani.

Halvorsen signerte til slutt for en 73-runde.

Seks slag bak ham er Kristoffer Reitan på delt 47. plass. Unggutten gjorde ni bogeys, tre birdies og resten par på sin runde. Slaget bak deler Jarand Ekeland Arnøy 53. plassen. Bergenseren åpnet med tre bogeys, to doble og ingen birdies. Daniel Øverås er delt  64 på åtte over par.

Turneringen avsluttes torsdag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.