Skuffende avslutning for Tutta

Skuffende avslutning for Tutta

Suzann Pettersen avsluttet svakt i Florida, og endte på 18. plass etter 75 slag søndag.

Fant aldri flyten og raste på resultatlistene søndag.

Suzann Pettersen fikk det ikke helt til å stemme under sisterunden av CME Group Titleholders, som spilles i hennes hjemstat, Florida.
 
Tutta startet dagen på 8. plass, men fant aldri flyten på The Eagle Course søndag ettermiddag. Fire bogeys og bare en birdie ble noen slag for mange for å hevde seg i det sterke feltet.
 
Hun gjennomførte på 75 slag, tre over par, og dermed raste hun på resultatlisten og endte som nummer 18.
 
Det ble dobbelt sør-koreansk i Florida denne uken. Vinneren ble Na Yeon Choi fra på -14, to slag foran So Yeon Ryu, og ti slag foran Tutta. Seieren er karrierens 6. for sør-koreaneren, men hun har ikke vunnet på touren tidligere denne sesongen.
 
Dette var årets nest siste turnering på årets LPGA-tour. Høstsesongen har vært svært positiv for Tutta, som har hatt to seiere på de siste fire turneringene. I løpet av sesongen har hun rukket å spille inn nesten 1,2 millioner dollar. Inbee Park leder verdensrankingen og pengelisten på LPGA-tour med over 2,2 millioner innspilte dollar.
 
Siste sjanse for Tutta i år, blir om tre uker på Wendys Tour Challenge i Nevada
 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.