Skuffende opplading for Mikkelsen

SKUFFET: Joakim Mikkelsen fikk det ikke til å stemme i Texas. (Foto: All Over Press)

Joakim Mikkelsen misset cuten i hans siste turnering før Q-school braker løs.

Etter å ha graduert fra Baylor University i vår, er Joakim Mikkelsen tilbake på amerikansk jord hvor han har tilbragt de siste ukene. Denne uken tok han fatt på sin tredje turnering i USA på en måned, etter å ha endt på 23. plass i sin Adams Tour debut, for så å imponere med andreplass i førkvalet til Q-school. 

Dessverre gikk ikke generalprøven til det første Q-school-trinnet etter planen for drammenseren i Firewheel at Garland Classic.

Les også: Turneringsklar i Texas

Med to 74-runder endte Mikkelsen til slutt fire over par, tre slag bak cutstreken på Bridges Course i Texas. Mikkelsen gjorde riktignok syv birdies i løpet av de to rundene, men må luke bort "slurvehullene" om han skal hevde seg i Q-school. Til sammen ble det en trippelbogey, to dobbelbogeys og fire bogeys på de to rundene.

Mikkelsen tar fatt på Q-school 23. oktober. Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.