Skulderskadet Tage måtte trekke seg

SKADET: Eirik Tage Johansen måtte trekke seg fra Johnnie Walker Championship på grunn av en skade i skulderen. (Foto: All Over Press)

Eirik Tage Johansen har den siste tiden slitt med en skulderskade. Nå har han trukket seg fra Johnnie Walker Championship.

Stavanger-golferen reiste til Skotland tidligere denne uka for å spille Johnnie Walker Championship på Gleneagles, men har måttet trekke seg fra turneringen på grunn av en skade i skulderen. Den har han slitt med i tre uker, forteller han til Norsk Golf fra flyplassen i Skotland hvor han venter på hjemreise til Norge.

- Jeg pådro meg en skulderskade i dagene før Challenge Tour-turneringen i Norge. Det gjorde vondt mens jeg spilte, og det gikk ut over spillet.

Han endte til slutt på en 37. plass på Hauger, etter å ha falt tilbake siste runde. Forrige uke var det Czech Open i Tsjekkia som stod for døren, og smertene var her såpass store at han vurderte å trekke seg underveis. Han fullførte til slutt, og kom på 68. plass. 

Denne uka gjorde han et nytt forsøk før konkurransen i Skotland, men bestemte seg omsider for at smertene var for store. Nå satser han på å komme så raskt tilbake som mulig for å få med seg så mye som mulig av sesonginnspurten.

- Nå bærer det hjem for å bygge seg opp igjen. Jeg håper det ikke tar alt for lang tid, og håper jeg er klar allerede neste uke, sier han.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.