Skumringsgreenfee på Losby

SKUMRINGSGOLF: Losby Golfklubb har innført skumringsgreenfee ut sesongen. Foto: Losby Golfklubb

Sesongen nærmer seg slutten, og som et tiltak for å opprettholde aktiviteten utover høstparten innfører Losby Golfklubb redusert greenfee.

Sommeren er over, og mørkere tider er i vente. Stadig færre rekker å presse en 18-hullsrunde inn i tidsskjemaet etter en lang arbeisdag. Derfor har Losby Golfklubb satt ned greenfeen til 250 kroner etter kl 17.00 ut sesongen. Vanlig greenfee i september på Losby ligger på 600 kroner.
Øystein Schille, salgs- og markedssjef i Losby Golfklubb er godt fornøyd med antallet greenfee-gjester klubben har hatt så langt i år.
- Folk sier at golf er inne i en bølgedal, men vi hatt den beste sesongen på flere år. Det er tidlig å si men kanskje har tilstanden begynt å stabilisere seg.
Schille mener at et bra golfanlegg er det som til syvende og sist vil trekke gjestespillere til norske golfklubber.
- Uansett hva slags tider det er vil golfinteressen alltid være der. Vi har i år hatt gode tall på antall greenfee-gjester, og det henger nok sammen med kvaliteten på banen. Banen har vært i veldig god stand, og spesielt greenene er gode. Det viktigste er at man har et bra golfanlegg å tilby.
Høstluften har de siste ukene begynt å snike seg innover landet, og det er blitt betraktelig kaldere om nettene. Banen på Losby har ikke merket noe dårligere gresskvalitet av den grunn.
Schille påpeker at til tross for en regntung august holder banen fortsatt høy standard. Nedsatt greenfee betyr dermed ikke nedsatt kvalitet dersom du skulle ta turen til Losby i løpet av høsten.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.