Slå denne, Knut!

USANNSYNLIG: Daniel Chopra trosset astronomiske odds og gjorde to hole-in-ones på en og samme runde. (Foto: All Over Press)

Daniel Chopra slo til med to hole-in-ones under mandagens innspillsrunde på Pebble Beach.

Vi husker alle da Knut Børsheim dro på med to hole-in-ones i løpet av Q-school-finalen på PGA Catalunya Resort i desember. Mandag dro klinket Daniel Chopra like gjerne til med to hole-in-ones under en treningsrunde til AT&T Pebble Beach National Pro-Am, som slår i gang torsdag. 

 

Noen spillere gjør aldri hole-in-one, en bragd det sies at blant annet Severiano Ballesteros aldri opplevde å gjøre i løpet av sin karriere. Chopra tilhører derimot de som kan kalle seg "HIO-samlere". På touren har han tidligere notert seg for hole-in-ones i Zürich Classic i 2007, 2008 i Bob Hope Classic og 2009 i The Barclays.

 

På det ikoniske syvende hullet på Pebble Beach, et kort par tre hull omkranset av bølgesprut fra Stillehavet, dro Chopra opp sin pitchingwedge og spant ballen rett i kroppen. På det nest siste hullet var det syverjernet sin tur, opplyser The Golf Channel. Nå står svensken med 15 ess i karrieren.

 

Oddsen for en proffspiller å få hole-in-one er i følge Golf Digest 3000 til 1. Og sannsynligheten for å gjøre det to ganger på en runde? 67 millioner mot 1 lyder det astronomiske tallet. Til sammenligning er sannsynligheten for at en vanlig amatør skal klare hole-in-one "bare" 12 000 mot 1.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.