Slakter Michael Campbell

LANGT UNNA: Michael Campbell er en skygge av seg selv for tiden. Det viste han med all tydelighet på fredagens runde i US Open. (Foto: Donald Miralle, Getty Images)

Den tidligere US Open-vinneren får så hatten passer.

Michael Campbell har ikke gjort mye ut av seg etter at han vant US Open i 2005. Han sliter i det hele tatt stort med å komme seg under 80 slag for tiden, noe som også ble vist med all tydelighet i helgens turnering. Fredag gikk han på 83 slag, men det er ikke bare fargerike scorekort han får tyn for. Etiketten hans blir også kritisert. Og det med rette.
På fredagens runde:
* Han slo et slag fra fairway, men skulle ha ventet på Paul Goydos som var på vei tilbake igjen til tee for å slå et nytt slag.
* Han puttet ut før spillepartnerne i det hele tatt hadde kommet seg på greenen.
Campbell stakk også av fra turneringsområdet etter at han ferdig, uten å besvare intervjuforespørsler.
"Er dette oppførselen til en Open-vinner?" spør spaltisten Cam Inman i Oakland Tribune. Han følger opp: "Han kan delta i fem US Open-turneringer til, men ikke forvent å se ham tilbake på Pebble Beach i 2019."
Da han ble spurt om sine forventninger før sist helgs turneirng, svarte Campbell at han bare hadde lyst til å ha det moro.
- Det er noe som har vært borte fra spillet mitt de siste årene. Jeg har hatt for store forventninger og satt for stort press på meg selv. Jeg vil bare kose meg med å være en del av US Open i 2010, sa han.
Fredagens runde, der han noterte seg for bogey på de ni første hullene, var alt annet enn kos. Det ga Campbell tydelig uttrykk for også.
Kilde: golf365.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.