Slår seg til The Open og Masters?

TATT UT: Elias Bertheussen fra Trondheim av GK er én av de norske spillerne som reiser til Skottland. Foto: Tom Erik Andersen

Mikkelsen, Kristiansen, Bertheussen og Friestad spiller Amateur Championship i Skottland.

Norges Golfforbund har tatt ut Joakim Mikkelsen (Drammen GK), Anders Kristiansen (Borregaard GK), Elias Bertheussen (Trondheim GK) og Are Friestad (Stavanger GK) til turneringen Amateur Championship som arrangeres på golfklubbene Muirfield og North Berwick 14.-19. juni 2010.

Årets utgave av The Amateur Championship er den 115. i rekken, og er en av de største og gjeveste amatørturneringene i verden.

Vinneren kan vente seg deltagelse i både The Open og i US Masters. Man da må han beseire 287 spillere fra 37 land, først gjennom to runder med slagspill, før de 64 beste fortsetter til match play.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.