Slik finner du turneringsoversikten

OVERSIKT: Norksgolf.no gir deg oversikten over hva som rører seg i golfverdenen. (Skjermdump: norskgolf.no)

Har du lurt på hvor det er blitt av oversikten "Åpne turneringer" når du er innlogget i GolfBox?

Designet på GolfBox har fått nye klær, og siden fremstår nå som mer moderne og frisk. Funksjonene forblir de samme, men fonter og ikoner har fått høyere oppløsning, og vil nå vises større på din skjerm.

Vi har imidlertid fått en rekke spørsmål den siste uken om hvor man nå finner det som tidligere het "Åpne turneringer" når man er innlogget i Golfbox. For å finne leaderboards, Order of Merits osv. til turneringer som Norgescup og Titleist Tour må du nå trykke på "Turneringer" øverst i menylinjen på norskgolf.no.

Her finner du en oversikt over utvalgte turneringer i både Norge og utland, utvalgte GolfBox-turneringer, samt en fast meny for NGF-turneringene Norgescup, Titleist Tour og Pink Cup.

Klikk på kartet og du finner de viktigste turneringene i Skandinavia, samt Tyskland, Estland, Skotland og Wales.

For spørsmål knyttet til GolfBox, send en epost til info@golfbox.no.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.