Slik så greenene ut etter at haglskuren hadde gitt seg

Slik så greenene ut etter at haglskuren hadde gitt seg

(Foto: Mike Bossman/Twitter)

Haglsteiner på størrelse med golfballer lagde tusenvis av kratere på greenene til Hidden Valley Golf Club i Nebraska.

Synes du det er kjipt å putte på hullede greener? Frustrasjonen er ikke i nærheten av hva medlemmene på denne golfbanen må tåle de kommende ukene.

Greenkeeperen på Hidden Valley Golf Club i Lincoln i Nebraska fikk nok en real blåmandag da han ankom golfbanen etter helgen. Etter flere dager med kraftig  regnvær ble greenene stadig mykere. Det gikk fra vondt til verre da en vanvittig haglstorm begynte å sende ned små, hvite meteoritter over golfbanen.

Ironisk nok var haglsteinene som penetrerte spilleflaten på greenene på størrelse med golfballer. 

Twitter-bildet under fra den lokale politmannen Mike Bossman viser omfanget av skadene på greenene til Hidden Valley Golf Club. Dette gjør vondt å se på!

Andre steder i området var haglsteinene på størrelse med tennisballer, og smalt rett gjennom frontrutene på bilene. I følge den lokale TV-stasjonen KETV i Omaha rangeres haglstormen som en av de verste i Lincholns historie. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.