Disse banene holder åpent i jula!

Disse banene holder åpent i jula!

Solastranden GK 21. desember. (Foto: Egil Reimers)

I tradisjon tro holder Solastranden GK på bildet åpent året rundt. Forholdene på banen ser upåklagelige ut til å være i desember - men denne gang er ikke vestlendingene alene om å være heldige.

– I dag 21. desember 2015 ble greenene på Solastranden Golfbane klippet, forhåpentligvis for siste gang i år, forteller klubbens styreleder, Egil Reimers, i en e-post til redaksjonen.

– Banen er åpen for spill med vanlige greener så lenge mildværet varer og med vintergreener om det blir frost. Andre juledag er det romjulsscrambleturnering, som er åpen for gjester og alle er velkomne, avslutter Reimers.

Mildværet i desember har ført til en uvanlig lang sesong for flere klubber. På Østlandet har vi fått rapporter fra Onsøy GK, Gamle Fredrikstad GK, Ski GK og Solum GK om åpne baner. På sørlandet holder Mandal GK og Grimstad GK åpent.

Under er oversikten over baner som holder åpent så lenge det er mildvær (oversikten oppdateres fortløpende)

Gamle Fredrikstad GK - Østfold

Onsøy GK - Østfold

Vestfold GK, 9-hullsbanen - Vestfold

Ski GK - Akershus

Meland GK - Hordaland

Haugaland GK - Rogaland

Solum GK - Vestfold

Kvinnherad GK - Hordaland

Sandnes GK - Rogaland

Grimstad GK - Aust-Agder

Karmøy GK - Rogaland

Ogna GK - Rogaland

Kjenner du til noen åpne baner? Rop ut i kommentarfeltet under, eller send en epost til redaksjon@norskgolf.no!

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.