Slik spilles The Barclays

KLAR: Ernie Els kommer med all sannsynlighet til å spille samtlige fire sluttspill-turneringer. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

For noen publikumsballer det blir i The Barclays til helgen.

En av de morsomme tingene med FedEx-sluttspillet er at spillerne som er ranket ved siden av hverandre, spiller de to første rundene i ball med hverandre. Det betyr at de tre beste spillerne på FedEx-rankingen (Ernie Els, Steve Stricker og Jim Furyk) går sammen. Det samme gjør Phil Mickelson, Justin Rose og Jeff Overton.

Rickie Fowler og Rory McIlroy, som kjemper side om side om å bli årets unge spiller på touren, skal også spille sammen. Carl Pettersson utgjør den siste spilleren i den ballen.

Tiger Woods, som har vunnet FedEx-sluttspillet to ganger, begynner sitt forsvar av tittelen blant de lavere rankede spillerne. Han er på 112. plass, og skal følgelig spille sammen med Cameron Beckman og Troy Matteson.

The Barclays er den første turneringen i FedEx-sluttspillet som kulminerer med The Tour Championship der vinneren av årets FedExCup blir kåret. Bare de 100 spillerne med mest FedExCup-poeng etter The Barclays går videre til å spille neste trinn i sluttspillet - Deutsche Bank Championship. Den turneringen går av stabelen i neste uke.

Kilde: pgatour.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.