Slik spilles singelkampene

I FØRERSETET: Padraig Harrington og Ross Fisher kunne kose seg i søndagens kamp. Europa tapte ikke en eneste kamp, og har en solid ledelse før siste spilldag. (Foto: Getty Images)

Singelkampene gjenstår i Ryder Cup. Slik spilles de.

Europa har en sterk ledelse før siste spilldag i Ryder Cup, etter at værgdene forsinket turneringen med en dag. Ledelsen er på tre poeng før de siste 12 kampene settes i gang fem minutter over klokken ti.

På samme måte som på The Belfry i 2002, er det ikke sikkert Tiger Woods vil være i en posisjon til å ha noen som helst innflytelse på hvordan utfallet av Ryder Cup blir. Det samme kan sies om Phil Mickelson.

Europa trenger bare fem seirer av de 12 singelkampene, og Woods spiller i den åttende kampen. Mickelson er i kamp nummer ti. På det tidspunktet kan cupen allerede være avgjort.

Og her er kampene:

10.05: Lee Westwood vs Steve Stricker
10.17: Rory McIlroy vs Stewart Cink
10.29: Luke Donald vs Jim Furyk
10.41: Martin Kaymer vs Dustin Johnson
10.53: Ian Poulter vs Matt Kuchar
11.05: Ross Fisher vs Jeff Overton
11.17: Miguel Angel Jiménez vs Bubba Watson
11.29: Francesco Molinari vs Tiger Woods
11.41: Edoardo Molinari vs Rickie Fowler
11.53: Peter Hanson vs Phil Mickelson
12.05: Padraig Harrington vs Zach Johnson
12.17: Graeme McDowell vs Hunter Mahan


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.