- Slo noen veldig solide slag

LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT: Får Tiger spillet sitt ti å sitte bedre i The Players Championship? Svaret får vi om noen dager. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Tiger Woods' treningskamerater er imponert.

Tiger Woods spilte en sjelden treningsrunde på Sawgrass mandag, tre dager etter at han misset cuten i Quail Hollow Championship. Det var bare sjette gang i karrieren at han misset cuten i en turnering.

Woods spilte front nine på Sawgrass, der The Players Championship som vanlig går av stabelen, sammen med Jay Haas og Rod Pampling, men Tiger ville ikke si noe til pressen etterpå. Han skal holde en pressekonferanse senere tirsdag.

- Woods sa at han følte seg bedre enn i forrige uke. Tidlig på runden slo han noen veldig solide utslag fra tee. Jeg tror ikke han slo noen av dem forrige uke, sa Pampling til pgatour.com.

Han var imidlertid ikke helt tilbake til sitt gamle jeg. Utslaget på hull fire havnet i vannet, men totalt sett slo han rettere enn han har gjort på en stund. Likevel var hans spillepartnere imponert.

- Jeg er sikker på at han er mer fornøyd med spillet sitt. Det er alt som skal til. Hvis han begynner å bli fornøyd med det som skjer der ute, kommer han til å være i toppen igjen, la Pampling til.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.