Slutt for superparet Woods-Vonn

Slutt for superparet Woods-Vonn

Lindsey Vonn og Tiger Woods bryter forholdet etter tre år sammen. (Foto: Getty Images)

Alpint-esset Lindsey Vonn melder at hun og Tiger Woods har avsluttet sitt tre år lange forhold.

Vonn, som er både verdensmester og olympisk mester i alpint, bekreftet søndag på sin Facebook-profil at de går hver sin vei:

– Jeg vil alltid verdsette minnene vi har skapt sammen. Dessverre lever vi begge ekstremt hektiske liv som tvinger oss til å tilbringe mesteparten av tiden vår fra hverandre. Jeg vil alltid beundre og respektere Tiger. Han og hans vakre familie vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, skrev Vonn på Facebook mens finalen av WGC Match Play Championhsip skulle til å slå i gang.

Woods, som ble skilt fra Elin Nordegren august 2010, har delt foreldredrett for datteren Samantha på åtte og sønnen Charlie på seks.

Noen timer etter Vonn sitt Facebook-innlegg, la Woods ut følgende beskjed på sin hjemmeside:

– Lindsey og jeg har blitt enige om å avslutte vårt forhold. Jeg beundrer og har stor respekt og kjærlighet for Lindsey, og jeg vil alltid sette pris på tiden vår sammen. Hun har vært fantastisk med Sam og Charlie og hele min familie. Dessverre lever vi veldig hektiske liv, og konkurrerer i krevende sporter. Det er vanskelig å tilbringe tid sammen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.