Er det slutt? Tiger Woods med sjokkbeskjed

Er det slutt? Tiger Woods med sjokkbeskjed

Tiger Woods har meldt forfall til samtlige majors i 2016-sesongen. (Foto: Getty Images)

Golfkongen trekker seg fra årets siste major, og avslutter sesongen.

Heller ikke på årets fjerde, og siste, major-turnering, PGA Championship, kommer Tiger Woods' sitt navn til å figurere på deltagerlisten.

Dermed blir 2016-sesongen den første i Woods' profesjonelle karriere (debuterte i 1995) at han ikke deltar i noen av de fire store majorene.

Jeg må komme i form først, og være tålmodig på veien, slik at jeg ikke pådrar meg nye skader

For en måned siden fortalte Tiger Woods i et TV-intervju at han trener godt, men at han behøver mer tid før han er klar for comeback.

– Jeg vil spille, men jeg vet ikke om jeg kan. Jeg må komme i form først, og være tålmodig på veien, slik at jeg ikke pådrar meg nye skader, sier Woods.

Woods, som for fjorten måneder siden opererte ryggen, orienterte arrangøren om avgjørelsen tirsdag.

– Vi har vært i kontakt med Tigers agent, Mark Steinberg, som informerte oss om at Woods ikke kommer til å spille neste ukes PGA Championship, ifølge en pressemelding fra PGA.

Med det siste forfallet markeres sesongslutt for den tidligere golfkongen.

Det er fremgang, men
det blir ikke spill i 2015/16-sesongen

– Det er fremgang, men det blir ikke noe spill i 2015/16-sesongen. Tiger kommer til å fortsette rehabiliteringen, for så å vurdere når han kan starte å spille i neste sesong, sier Steinberg.

Det har snart gått ett år siden Tiger Woods stilte til start i en golfturnering. Den gangen endte Tiger på 10. plass i Wyndham Championship.

Den 98. utgaven av PGA Championship spilles 28.-31. juli på Baltusrol Golf Club. Tiger har vunnet turneringen fire ganger tidligere.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.