Snart spillbart på Solastranden

LITE SNØ: Slik så det ut lørdag formiddag på Solastranden GK utenfor Stavanger. Det er snart spillbart. (Foto: Egil Reimers)

Her er bildet som viser at det snart er golfvår i Norge.

I vår jakt på åpne golfbaner fikk vi inn dette bildet fra Egil Reimers i Solastranden GK nå i helgen. Normalt på disse tider er det åpent og full aktivitet på banen, men det har vært alt annet enn en normal vinter i Norge. Den har vært snørik og hard. Også i Rogaland har banene vært uspillbare.

- Det er mange som er spillesugne nå, rapporterer Egil Reimers. - Men banen er fortsatt ikke spillbar. Forhåpentligvis varer det ikke så lenge.

Også i Egersund meldes det om snarlig åpning.

- Her i Egersund Golfklubb kan det se ut som vi åpner banen nå til uka. Ivrige medlemmer har stått på og fjernet is på alle greener, mens sola har tatt seg av resten. Kun smårester gjenstår før banen åpnes, opplyser Tommy Løvbrekke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.