Snedeker og Day leder i vinden

MANNEN I VINDEN: Brandt Snedeker noterte feltets laveste score på lørdagens andrerunde. Foto: All Over Press

Vinden ble en avgjørende faktor under lørdagens andrerunde av Deutsche Bank Championship i Boston.

Det eneste som var gøy for Jason Day lørdag var at han fortsatt ligger på  toppen av resultattavlen.
På fredag gikk australieneren på åtte under par, i forhold som tilsa at han like gjerne kunne ha spilt innendørs. Lørdag lå trærne sidelengs i Boston, og Day klarte aldri helt å justere spillet sitt etter forholdene. Heldigvis ble han reddet av solid nærspill, og birdier på sine to siste hull gjorde at han ikke mistet plassen på toppen av feltet. På det siste hullet chippet han rett i koppen fra utsiden av green, og kunne skrive under for en 67-runde, fire under par. Dette er andre uken på rad han leder etter 36 hull.
- Det var litt tøffere der ute i dag. En ting er sikkert, det var ikke like gøy som i går, fortalte Day etter runden.
En som var heldigere med været var Brandt Snedeker. Han deler ledelsen sammen med Day etter to runder. 30-åringen fra Tennessee noterte dagens laveste score med syv under par for runden, og klatret med det opp femten plasser. Runden hans inneholdt hele åtte birdier, og en bogey.
 
Bedring for Woods
Været på ettermiddagen gjorde det til en klar fordel for spillerne å starte sine andrerunder tidlig lørdag, noe Tiger Woods klarte å utnytte. Mens han fredag gjorde fire bogeys og tre birdies, klarte han lørdag å styre unna de røde tallene. Runden kunne ha blitt enda lavere i følge ham selv.
- Det var et litt renere scorekort i dag, men jeg misset fortsatt en del putter. Jeg er likevel veldig fornøyd med scoren min. Jeg hadde en bedre følelse i kroppen før runden i dag og. Jeg var full av energi og klar til å spille.
Verdenseneren var avhengig av en god runde for å klare cuten, og med seks under par for runden klatret han 58 plasser til en foreløpig 29. plass. Han er plassert syv slag bak tetduoen, fem under par totalt.
 
NB: Turneringer på PGA-touren spilles vanligvis fra torsdag til søndag. Helgens turnering begynte fredag og avsluttes mandag, noe den har gjort siden oppstart i 2003.
 
 
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.