Snedeker føler seg hjemme

GODE RUNDER: Brandt Snedeker har fått spillet sitt til å sitte igjen. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Brandt Snedeker lukter seier. Igjen.

Brandt Snedeker gikk på 65 slag fredag, hvilket førte ham til topps på ledertavlen sammen med Arjun Atwal etter to runder av Wyndham Championship. Begge er 12 under par.

Snedeker skjøt en eagle og tre birdies, og tok seg med det inn i velkjent territorium - i hvert fall når det gjelder Wyndham Championship. Amerikaneren vant nemlig turneringen i 2007, og han delte ledelsen i den etter første runde i fjor.

Siden turneringen kom tilbake til Sedgefield Country Clubs par-70-bane i 2008, har begge vinnerne siden den gang - Carl Pettersson (2008) og Ryan Moore (2009) - enten delt eller hatt ledelsen etter to runder.

Snedeker har bare én seier på PGA-touren så langt i karrieren.

- Jeg føler meg komfortabel her. Det er den samme type gress og greener som jeg vokste opp på. Og jeg vet ikke hva det er med denne tiden av året. Det virker som om jeg spiller min beste golf rundt disse tider, sier Snedeker til pgatour.com.

Og runden hans kunne enkelt ha vært enda bedre, hadde han ikke misset fire putter fra under tre meter.

- Det var frustrerende å spille så god golf, med unntak av det jeg normalt sett er veldig god på, nemlig putting. Men det er aldri sånn at alt fungerer samtidig, forklarer han.

Kevin Streelman, Lucas Glover og John Rollins - alle med 65-runder - følger på plassene etter. Fredagens beste runde sto Justin Leonard for. Han gikk på 63.

Totalt 78 spillere klarte cuten på tre under par. Tre under par tilsvarer runden Henrik Bjørnstad gikk på fredag, men det var ikke nok. Han åpnet torsdag på to over par, og dermed må han se resten av sesongens siste turnering før FedEx-sluttspillet fra TV-kroken.

P.S Anthony Kim var en av dem som misset cuten. Dermed ser Ryder Cup-plassen ut til å henge i en tynn tråd.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.