Snøfrie fairways

Snøfrie fairways

VINTERGOLF: Solastranden GK er klar for golf igjen etter snøstorm. (Foto: Egil Reimers)

  Miraklenes tid er ikke forbi. Fra Solastranden kommer følgende gladmelding: Ganske OK forhold for vintergolf.

- Hvem ville sist fredag/lørdag med over 30 veier stengt av snø i Rogaland, at det skulle være mulig å spille golf på tirsdag? Styreleder i Solastranden GK, Egil Reimers har vært ute med kamera. - Men, sier han: - Været skifter fort i Rogaland og temperaturer opp mot 8 +grader gjorde underverk.

Så fra tirsdag er det faktisk ganske ok vinterforhold på Solastranden golfbane, rett nok ikke på alle hull, men 6 hull er helt OK. 

Vedlagte foto viser banen sett fra utslaget på hull 1. Og vintergolf gir like god trim som sommergolf, men på glatt underlag er vanlige joggesko å foretrekke framfor golfsko med softspikes.

- Vi tror kanskje ikke det er mange andre baner i Norge som kan oppvise tilsvarende forhold, sier Reimers.

 


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.