Søker ny redaktør

SLUTTER: Tom Erik Andersen går av som redaktør for Norsk Golf. Sportmedia er i gang med rekrutteringen av hans etterfølger.

Tom Erik Andersen slutter som redaktør i Norsk Golf.

Sportmedia har startet jakten på ny redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no. Tom Erik Andersen har valgt å si opp sin stilling etter bare ett år i jobben.
- Det har vært morsomt og lærerikt, men også et svært krevende år. Pendling mellom Larvik og Askim har ikke gjort saken enklere. Når jeg nå slutter, er det av hensyn til både meg selv, familien og prosjektet, sier Andersen.
Redaktøren fikk ansvaret med å bygge opp nye Norsk Golf og nettstedet norskgolf.no etter at Golftinget vedtok den nye medieavtalen i fjor høst. Brukerundersøkelser viser at leserne har vært fornøyd med sin nye mediepartner.
- Vi overtok et blad som var godt innarbeidet og godt likt, og det er aldri enkelt å endre folks vaner. At ni av ti lesere allerede etter ett år synes bladet er «like bra» eller «bedre» enn før, er jeg stolt av. Vi har også etablert norskgolf.no som en ledende nyhetskanal. Jeg håper det er lagt et godt grunnlag for veien videre, sier Andersen.
Fra nyttår går redaktøren tilbake til egen virksomhet i Nye linjer, og vil ventelig ha Norsk Golf som én av flere oppdragsgivere.
- Vi synes det er leit at Tom Erik slutter, men har respekt for hans valg. Vi har også spurt om han vil være med i et mindre og mer tilpasset omfang, og det er han heldigvis interessert i, sier Hanne Røhmer, produktsjef i Norsk Golf.
Sportmedia har i høst gjennomført en større omorganisering som også vil tjene golfprosjektet.
Røhmer er nå i gang med å finne Andersens etterfølger, og håper at ny redaktør vil være på plass i løpet av kort tid. I tillegg vil Norsk Golf-redaksjonen styrkes med ytterligere ressurser.
- Vi etablerer nå et større team som skal utvikle golfproduktene videre. Med teamet på plass vil Norsk Golf ta nye steg framover i 2011, forsikrer Hanne Røhmer.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.