Solastranden har åpnet første ni

ALPEBLIKK: Egil Reimers i Solastranden er for tiden i Tyskland. Også i Bayern-området er det fortsatt snøflekker. Bildet er tatt på Hohenpähl Golfbane utenfor München torsdag 18. mars.

Etter tre måneders snøvinter er det golfliv igjen på sørvestlandet.

- Da er vi "in business" igjen og åpnet front nine torsdag, rapporterer Egil Reimers fra Solastranden GK.

Om ikke været snur radikalt mot vinter igjen er det godt håp om at hele banen kan åpnes til påske med sommergreener på de fleste hullene.

Reimers er selv i Tyskland for tiden og ble torsdag årets første greenfee-kjøper på Hohenpähl Golfbane fire mil sydvest for München.

- Jeg spilte 18 hull på vintergreener. Det var snø i skyggene, men det var fin utsikt "mit alpenblick", forteller Egil Reimers.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.