Solen skinner på Scott

ALLE GODE TING ER TRE? Adam Scott ligger an til å vinne i Singapore for tredje gang. (Foto: All Over Press)

Adam Scott ligger godt plassert til å vinne Singapore Open for tredje gang.

Australieneren vant på Sentosa GC i Singapore i 2005 og 2006, og fredagens andrerunde på 65 slag, seks under par gjør at Scott leder turneringen atter en gang. Torsdagens førsterunde ble avbrutt av regnvær, og spillerne måtte fullføre sine førsterunder fredag før de kunne ta fatt på runde to. Det så ikke ut til å prege Scott sitt spill nevneverdig.
Fredag noterte han hans andre 65-runde på rad, og gjorde at han klatret syv plasser fra dag en. Dagens runde inneholdt solide syv birdies, og en bogey. Tolv under par ligger han for turneringen.
Hoverpersonen selv var godt fornøyd etter en lang dag.
- Det har vært en veldig bra, men lang dag. 30 hull ble det, så jeg er godt fornøyd med utfallet, sa Scott til europeantour.com etter runden.
Han håper hans gode statistikk i Singapore fortsetter ut helgen.
- Jeg har gjort det bra her i Singapore før, og håper jeg kan fortsette det gode spillet ut helgen så jeg kan få min tredje seier her. Jeg nyter å være her. Jeg får mye støtte så det er gøy å spille.
Scott som er ranket som nummer 41 i verden er avhengig av å fortsette sitt solide spill ut helgen om han skal vinne turneringen. I nakken hans snuser to Ryder Cup-vinnere, engelskmannen Ian Poulter på ti under par, tett etterfulgt av Graeme McDowell på ni under. Verdenstreer Martin Kaymer som har hatt en kanonsesong så langt ligger på en delt 15. plass. Han leverte sin andre 68-runde for turneringen og klatret med det opp 30. plasser.
 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.